PARIS FASHION WEEK SPRING / SUMMER 2016

Artık herkesin bildiği ve kabullendiği efsanevi isim Karl Lagerfeld.Öyle ki yaptığı her houte couture defilesi sansasyon yaratıyor,Bu sefer ki konsepti ise havaalanı oldu ve izleyiceleri yine büyüledi.Show iki pilotun podyuma çıkmasıyla başladı.Ardından hostesler mi arasınız,bavullar mı arasınız hepsi vardı.
Alexander McQueen, Balenciaga, Gucci, Puma gibi markaların bağlı bulunduğu şirketin CEO'suyla evli olan Salma Hayek yine bütün asilliği ile o gecede idi,
O gece benim een en beğendiğim isimler Kendall Jenner ve Gigi Hadid oldu ve tabikide yine Balmain yine Balmain !  E tabii markanın baş tasarımcısı Oliver Rousteing'te almış Kardashianları yanına havasından geçilmiyor.
Kim ne derse desin bu kadın bir EFSANE.Lakin bazen saçmalıyor.O hayalet elbisesiyle hamile gibi görünüyor hele ki çizgili ceketiyle über demode görünüyor.Üzgünüm riri seni her ne kadar sevsemde fazla in oldun.
Miranda Kerr
Henüz çokça tanımadığımız bu mini mi mini kız  Johnny Depp'in kızı Lily Rose Depp.
Kendisi 16 yaşında.
Evet baya 1999 doğumlu...
Çocukluğumdan beri her turnuvada izlediğimde o çığlıklarıyla bilinç altıma korkunç bir şekilde işleyen Maria Sharapova sporcu olmasına rağmen iyi bir stile sahip gibi görünüyor.Hafif bir bohemsi hava gördüm kendileride.

                                                                       Elie Saab

Vivienne Westwood 

Yorumlar

Popüler Yayınlar