JEAN MODELLERİ: Boyfriend Jeanleri Nasıl Kullanabiliriz ?

Boyfriend Jeanleri kullanmak oldukça zordur.Bu jeanlerle kombin yaparken şıklık ile rüküşlük arasında çok ince bir çizgi vardır.En ufak hatada bile tarz olabilecekken onu ince bir detayla bozabilirsiniz.O yüzden bu tavsiyelerim işinize yarayacaktır.
 İlk olarak boyfriend jeanleri kullanırken proporsiyonunuzu iyi tanıyor olmanız gerekir.Aksi taktirde Jeanin kumaşının sahip olduğu kalın dokusu ve jeanin özelliği olan bolluğu sizi olduğunuzdan daha kilolu görünmenize sebep olabilir.Eğer sadece basenlerinizde sıkıntı var ise yukarıdaki kombinde olduğu gibi uzun parçalarla kapatabilirsiniz.
Bu kombin biraz Boho Chic'e kaçmış.Yani boyfriend jean altına hafif topuklu bilekte botlar,şapka,gümüş renki üst üste takılan aksesuarlar,yelekteki etinik desenler ile tam bir Boho Chic havası yakalanmış...


 Boyfriend Jeanlerin bir başka özelliği onları hem şık kombinlerinizde hemde spor kombinlerinizde kullanabiliyor olmanızdır.Ya da hem şıklığı hem de sporluğu yakalayabilirsiniz.Genelde Boyfriend Jeanler yırtık bol bir forma sahip olduğu için üzerinizde fazlasıyla dikkat çeken bir eleman olarak görünecektir.Dolayısıyla jeanin üzerine olabilidiğince sade parçalar seçerseniz sizi o şıklık rüküşlük çizgisinden kurtarır.
Ayrıca.Boyfriendler yüksek belli ve tam bilekte biten formuyla topuklu ayakkabılar ile giyildiği zaman bacak boyunuzu olduğundan çok daha uzun gösterir.Sneakerlar ile tercih edicekseniz eğer pantolonunuzun belinin olabildiğinde yüksek olmasına özen gösterin.

 BOYFRİEND JEANLERİN TOPUKLU AYAKKABILAR İLE KOMBİNİ


Çook çook çok seviyorum Boyfriendlerin topuklu ayakkabı ile kullanılmasını.Özelliklede stilettolarla yani bir anda bambaşka bir havaya bürünüyorsunuz.Stiletto dışında eğer yaz ayındaysak ve stiletto giymek bir işkence gibi geliyorsa o zaman önü açık tek şerit bantlı ayakkabıları(fotoğraf 1 ve 3) bu boyfriend jeanler ile tercih edebilrsiniz AMA kesinlike platformlu topuklu ayakkabılarla (fotoğraf 2) tercih etmemelisiniz sizi bir anda o şıklık ile rüküşlük arasındaki ince çizgide rüküşlükte bırakıyor.

Boyfriendlerin ayrıca blazer ceketlerle uyumunu tartışmak dahi istemiyorum.Çünkü gördüğümüz gibi  boyfriend jean ile blazer ceketler ve sade basic baskısız t-shirtler ya da sade gömleklerin kombinasyonu gayet çok şık ve tarz duruyor tabikide topuklu ayakkabılar ile...

BOYFRİEND JEANLERİN SNEAKERLAR İLE KOMBİNASYONU

Çok ayrıntılı ve dikkat çekmeyen bir boyfriend ile sade bir kazak ve kombini oldukça güçlendiren,zenginleştiren bir palto.Aslında bu kombindeki oyun tamemiylen paltoda.Çünkü kazaktan tutun jeanden tutun bereye kadar sade buradaki en dikkat çeken eleman o uzun diğer parçalarla uyumlu renkte olan palto.

Yine bir boyfriend jean.Ama bu sefer bir Converse ile...Hem şık hem spor olan bu kombinde paçaları kıvırmak yine ince ama güçlü bir detay...

,
Bu kombinde eksik olan bir şeyler var gibiiiii....Siyah sade bir deri ceket,siyah askılı ya da bir siyah sırt çantası bir kaçta yüzük ;)



Sürekli Olarak Değişik Tarzı İle Gündemden Düşmeyen O Eşsiz RİHANNA...
Bilmiyorum aslında boyfriend bazen gözüme çok hoş görünmüyor.Sanırım olay benim için çok boyfriend jeanin çok bol olduğu zaman bitiyor yani bir anda erkek pantolonuna dönüyor sanki...Evet Rihanna çok eşsizsin ama kombinde biraz epic fail olmuşsun üzgünüm.
Ama o üzerindeki parçaya bayıldığımı söylemezsem olmaz.Altına hafif yüksek bel yani tam göbek deliğinin ordan başlayan dizine kadar uzun beyaz bir kalem etek ve beyaz bir kürk tercih etseydin daha hoş olabilirdin...Ama yinede seni seviyoruzzz :)

Tabikide yine makyajına diyecek bir lafım yok ama o saçlar...Tahmin ediyorum ki o saçlar öyle o renkle çok uzun süre kalmamıştırr...


Bugünlük boyfrien jeanler ile ilgili önerilerim bitti bir sonra ki yayınımda görüşmek üzereee 
Hoşçakalın :)




Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar