2015 Sonbaharında Ne Giymeliyim ?

Bunaltıcı sıcakların,hiç bitmesini istemediğimiz tatillerin ardından biraz rahatlayacağımız,sarı yaprakların yerlerde yol yapacağı,yağmurun getireceği huzurlu toprak kokusunu ciğerlerimize çekeceğimiz sonbahar ayı geldi çattı.Tabi ki de bu ay bir süre dengesiz havalar yaşayacağız.Bir üşüyüp bir terleyeceğiz.Dolayısıyla kıyafetlerimizde dengeyi sağlamamız gerek.Bu yüzden şık bir akşam yemeğinde giyebileceğimiz örnek bir kombin yaptım.

Tarzınızın gücünü göstermenin bir püf noktası detaylardır.Tırnaklarda küçük numaralarla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.
  
Twist'in bu şalvarımsı viskon pantolonunun paça detayları gözümüzü doldurdu mu doldurdu.Renginin aksine kesimi ve paça detayları ile parçaya hareketlilik katan detaylar oldukça tarzını gücünü göstermeye yetiyor...
Sonbahar kombinimizde kıyafetler oldukça siyah ve siyahın kasvetinden çıkarmak için aksesuarlarla kombinin rengini açmak ve gücüne güç katmak istedik.Siyaha ek olarak kırık beyaz ve altın sarısı yani dore rengini seçtik.Dore renkli aksesuarlar saçlar ile harika bir uyum içinde...

                                 
Bir başka aksesuar olarak yaz sezonunda plajlarda hit olan body chaini sırt dekoltesinde kullandık.Sokak modasında body chainlerin çokça yanlış kullanımlarını gördük;elbisenin üzerine takılan,çeşitli bluzların ve gömleklerin üzerinde takılan body chainler oldukça kötü bir görünüm sergilese de bikiniler üzerinde kullanıldığında hoş bir görünüm yarattığını gördüğümüz oldu.Sade zincir ve küçük aksesuarlı body chainlerin göze en iyi hitap eden kullanım şekli olarak tene temas edenini tercih etmek en iyi seçim.
Buna ek olarak seçtiğimiz bluz oldukça dekolteli hem sırttan bir dekolte hemde göbekten.Kullandığımız body chain olabildiğince her iki dekolteden görülebiliyor.Bu da kombine hareklilik ve güç veriyor.Bu kadar fazla dekolte sonbahar akşamlarında sizi biraz üşütebilir ve fazla açık durabilir.Salaş bir şifon gömlek ile kombine gizem kattık.Aksesuarlarımız şifon altından gizemle göz kırpıyor ve insanda merak uyandırıyor...
Kullandığımız body chain oldukça sade ve şık.Kadının şıklığını zerafetini yansıtan bu aksesuarları ister göğüs dekoltesinde ister sırt dekoltesinde kullanabilirsiniz. Lakin farklı giyim markalarında ve ya aksesuar mağazalarında oldukça süslü şatafatlı body chainlerin olduğunu görüyoruz.Bu ağır süslü body chainlerin sade kıyafet üzerine takılması kombininizin dengeli bir görünüme sahip olmasını sağlıyor.
Farklı ve uygun fiyatlı body chain çeşitlerini bulabilmeniz için
online bir kaç link:




Sadece ayakkabı ve çantada kırık beyaz kullanmak kontrast rengi olan siyahın dengesini biraz bozuyor.Kombindeki renk bütünlüğünü sağlamak,birbirine kontrast renkleri dengelemek için birde aynı renklerde olan şapka kullandık.Kombine baktığımızda şapka dikkat çeken bir eleman ve şapkanın iri dikişleri spor,kurdelesinin şık çizgisi ile pantolonun spor file detayları birlikte oldukça uyumlu mu uyumlu.
Genelde KOTON mağazasında pek güzel parçalar bulamam.Çok nadir arada denk gelir ve bu sefer bu kırık beyaz rengindeki tek şeritli ince zarif
ayakkabı son zamanların hitlerinden ve güzel bir denk gelişle hemen kapıldı.Ayrıca oldukça uygun fiyatlı.Bu tarz ayakkabılar kadınların ayaklarını oldukça zarif ve ince uzun göseriyor.Boyfriend kotların altına etekelerin elbiselerin altına yani her şey ile çok uyuyor.
Saçlar doğal dalgalı,renkler kahverengi ve sonbahar yaprakları ile uyumlu altın sarısı...
Sonbahar denince akla ilk gelen şey kartpostallık yapraklar,yağmurun toprakla buluştuğunda ki kokusu,içimizde yağmurun getirdiği huzur ve birazda hüzün..Bunları size betimlerken aklınıza kahverengi ve sarının tonları geliyor değil mi ? 
İşte tamda olduğu gibi bu sonbahar sarının aklınıza gelebileceği her tonu ve pastel renkleri hitte.Bu sonbahar bütün kahverengi tondaki farlarınızı çıkarın ortaya.Puslu mu puslu,gizemli mi gizemli soft ve natural gözler yaratacağız bu sonbahar !


Bluz:Gizem HATİPOĞLI (BSL) 20 Turkish lira symbol 8x10px.png
Pantolon:TWIST 100 Turkish lira symbol 8x10px.png
Çanta:accessories
Ayakkabı:KOTON 70 Turkish lira symbol 8x10px.png

Body chain:15 Turkish lira symbol 8x10px.png
Kol aksesuarı:20 Turkish lira symbol 8x10px.png

Yorumlar

Popüler Yayınlar