Kürklerin Büyüleyici Zenginliği

Kürkleer kürkleer...Şık bir kombinin olmazsa olmazı olan kürkler...İster ceket olarak ister ince bir detay olarak kullanıılsada her türlü kombine şıklık veren bu elemanı günümüzde yapay kürk olarak çok rahat bir şekilde bulabilirsiniz. Özellikle son zamanlardaki araştırmalarımdan Zara,Bershika,Pull&Bear ve Stradivarius'un kürk mont modelleri oldukça şık,kullanışlı ve rahat.
Bu kombin benim kullanmayı een sevdiğim kombinlerden birisidir.Payetli minik ve mavi renklerin hakim olduğu büstiyerin açık renkli kürk ile iki parçanın tonlarınında ve geçişlerinde uygun olduğu çoook hoş bir kombin.Altına yüksek belli bir pamtolon ile tercih edilirse daha hoş olabilir.

Kürklerin deri olan uyumu her zaman cezbetmiştir beni.Özellikle ağır renkler -bordo,zümrüt yeşili..-ile kombin edildiğinde gayet şık bir görüntü ortaya çıkabiliyor.
Tabii kürk mont giyerkende dikkat etmeniz gereken bir kural var ki o da proporsiyonunuza dikkat etmeniz.Eğer üst tarafınızda hafif bir balık etliliğiniz aşağıdada daha zayıflık durumu var ise ve siz o kürkü giymeye illa diretiyorsanız :) yapmanız gereken olabildiği kadar ince giyinmeniz ve bacaklarınızı iyice saran  sımmsıkı strech bir pantolon ile dikkatleri daha ince olan bacaklarınıza çekmenizdir.
Özellikle kürk yelekler bu sıralar günlük hayatta çok rağbet görüyor.Güzel aksesuarlarla birlikte giyildiğinde gözü oldukça şık bir şekilde dolduruyor.

Çok soğuk havalarda ısıtmak amaçlı değilde böyle kombininizi zengin göstermek amacındaysanız kürk yelekler oldukça uygundur.


Ayrıca bu sıralar beni kürk kombinlerinde cezbeden şeylerden biriside hem şıklığı hemde sporluğu yakalamak.Bir yırtık boyfriend kot üzerinde basic bir t-shirt doğal dalgalı saçlar ve fermuarlı kürk montların kombinasyonu ultra rahat ve tarz görünmenizi sağlayabilir.Aaaa tabikiideee son trendlerden biri olan ilk başta şıklığın içinde bu berelerin işi ne dediğimiz ama sonraları alıştığımız ve kullanmaya başladığımız bereyide unutmamak lazım.Bu kombinde eksik olan bir şey varmış gibi görünüyor gözüme..Ne mi ? Bence aksesuarlar...İnce uzun üstüste takılmış gümüş renkli kolyeler bu kombini daha güçlü ve zengin yapabilir.Ayrıca çanta olarak yine bir kürk detayı olan minik pembe çantada güzel mi güzel olur :)



Karda,kışta tatilde;Uludağ'da,Bozdağ'da sizi sıccacık tutarken tarzınızdanda ödün verdirmeyecek olan planör şapka yine bu kışın vazgeçilmezlerinden olmaya devam ediyor.




Kürklerin zenginliği dedik..İşte kürk detayı her ne kadar küçük olursa olsun kendini gösterebilen bir forma sahiptir.Gözünüzün önüne getirin;şimdi oradaki küçük kürk topun yerine bere ile aynı renkte sade basit bir ponpon olsaydı parçayı basitleştirirdi.İşte bu yüzden diyebiliyorum ki 
Yapay kürk detayı her girdiği parçayı zenginleştirir...



Yorumlar

Popüler Yayınlar