JEAN MODELLERİ: Skinny Jean

Bedeninizi sımmsıkı saran sade hem şık hem de spor parçalarla kullanabileceğimiz çoğu zaman 'kurtarıcımız' diye adlandırdığımız kot modelidir ve tahmin ediyorum ki her kızın gardrobunda en az bir tane skinnysi vardır.Tayt gibi vücudumuzu sımsıkı saran elastik yapıya sahiptir.Giy çık gibi bir havası olsada çok şık kombinlerde büyük payı olduğu kesindir.
Bu yayınımda sizlerle basic bir skinny jean ile nasıl muhteşem kombinler oluşturabileceğinizin ipuçlarını vereceğim.

Bu sade siyah skinnynin yine sade ama şık bir görünümü vermesini sağlayan basic t-shirt ve dökümlü ceketin oluşturduğu kombini topuklu ayakkabılar ile birleştirdiğimizde tamamlanmış harika şık bir kombin elde edebiliriz.
Skinnyleri büstüyerlerle kombinleyebiliriz ve çokta şık bir görünüm ortaya çıkar.Fakat eğer basen probleminiz varsa skinny jeaninizi kısa üstlerle kombinlemenizi önermem ya da çözüm yolu olarak üzerine uzun basenlerinizi kapatan bir ceket giyebilirsiniz ve tabikide yüksek belli skinnynizi topuklu ayakkabı ile kombinlerseniz bacak boyunuz hem yüksek belden hemde topuklu ayakkabıdan dolayı oldukça uzun görünecektir.
Eğer kürk ve skinny ile bir şıklık yaratmak istiyorsanız fakat proporsiyonuzda sıkıntı varsa skinny jeaninizi  bedeninizi olduğundan ince gösteren türden seçmenize özen göstermelisiniz.Böylece kürkün proporsiyonunuzu olduğundan geniş göstermesini,bacaklarınızızı ipince gösteren skinny engeller.
Son zamanlarda kadınların vazgeçilmezi olan stilettolar ile bir skinny jeanin bir araya gelmesi...
Hem şık hem sade gözleri dolduran bu kombindeki skinnynin bilekte hiç bir pay olmadan ya da potluk olmaması daha temiz bir görünüm veriyor.
Skinny Jeanler ile Sporluğu Yakalamak

Her yere uyum sağlayabilen skinny jeanleri spor kombinlerimizde kullandığımız zaman üzerine salaş duran parçalar tercih etmek daha havalı bir görüntüye sahip olmanızı sağlar.




Aceleniz mi var,bir yere mi yetişmeniz gerekiyor ama tarzınızdanda ödün vermek mi istemiyorsunuz o zamaann bir skinny jean basic bir t-shirt ve belinize bağlayacağınız t-shirtünüzün rengiyle uyumlu olan oduncu modeli bir gömlek ve botlar ile hem istediginiz yere hızlıca yetisebilir hemde tarzınızdan ödün vermeden gönül rahatlığıyla çıkabilirsiniz.

Yeni yayında farklı bir jean modeliyle sizlerle olacağım... :) 



Yorumlar

Popüler Yayınlar