JEAN MODELLER: İspanyol Rüzgarı

Bir zamanların o çok ünlü olan ispanyol paça pantolonlarından tahminimce dolabınızda en az bir tane vardır.Spor şık her türlü kombin yapabilceğiniz bu pantolonlar çok mu çok havalı duruyor.Bir basic t-shirt ile ister üzerine deri ceketle ister blazer ceketle maskülen havada ya da kot ceketle hiç farketmez herşey ile uyum sağlayabilen bu pantolonları kombinlemek oldukça kolaydır.Mesela bir boyfriend jeane göre..oldukça kolaydır.
Bu kombindeki ispanyol paça jeanin kürk,hafif maskülen bir havaya sahip olan şapka ve mini bir çantayla kullanılması gayet hoş ama jeanin ayakkabıyı sarmayıp ayakkabının görünmesi hoş bir görünüm vermiyor.O yüzden bu küçük ayrıntıya dikkat etmek gerekiyor.Bu kadar platform yerine hafif platformlu ayakkıyla tercih edilmesi daha hoş olabilirdi ve tabi ki o eldivenlerde olmamalıydııı.

Bir ispanyol paça jean giyerken dikkat etmeniz bir başka altın kural ise proporsiyondur.Bu tarz jeanlerin paçaları dizden sonra bollaştığı ve üst tarafı dar olduğu için kalçalarınızı bir anda olduğundan çok daha büyük göstermesine sebep olabilir.O yüzden giyerken seçimlerinizide mutlaka ona göre yapmalısınız.

İspanyol paça pantolonlarda bir başka püf nokta ise paçalarının tamamen ayakkabınızı örtmesidir böylece hem daha şık hemde bacaklarınızın daha uzun gösterebillirsiniz.Evet kabul ediyorum biraz o karvallardaki tahta bacaklı gibi duruyorsunuz (fotoğraf 8) o yüzdenn 5 numaralı fotograf daha iyi gibi görünüyor gözüme.

İşte ispanyol paça jeanlerle kombinlerde dikkat edilmesi gereken bi kaç püf noktası.Bir sonra ki yayınımda görüşme üzeree :)

Yorumlar

Popüler Yayınlar