TRANSPARAN BOT AKIMI

Son zamanlarda sosyal medyada karşılaştığımız özellikle de ''Kim Kardashian'da'' gördüğümüz bu transparan botları sokaklarda da görür olduk. Tamamen transparan ya da sadece topuk detayı olarak kullanılan transparanlık aksine gözlerimizi doldurur oldu. İster parlak parlak çoraplarla,ister son zamanın trendlerinden biri olan file çoraplarla veya kalın yün çoraplar ile spor-şık olarak tercih etmek  kombinlere harika bir detay katıyor. Çorapsız olarak giymekte pek bir cesurca ve hoş oluyor.

İşte tamda bu mevsimde bir farklılık yaratmak istiyorsanız mutlaka transparan botlardan tercih edin ve cesur tarzınızı öne çıkarın !

    Christian Dior Sonbahar/Kış 2015 Ready-to-Wear (hazır giyim) defilesinde sunulmuş olsada ''Fad Fashion'' dediğimiz yani ''Geçici Moda Çılgınlığı'' olarak adlandırdığımız terime göre önce bu cesur botları ya da her hangi alışık olmadığımız parçaları sosyal medyada ünlü kesimde reklam amaçlı ya da yeni moda akımının başlangıcı habercisi olarak görüyoruz.Ardından bir süre sonra sokak modasına taşınıyor ve rahatça kullanılmaya başlıyor.
   
İşte tamda bu sıralarda piyasaya ''Ford Fashion'' yani yüksek markalardan daha düşük markalara Zara,Mango.. gibi markalar kopya alıp üretmeye başlıyor.Public Desire markasıda bu transparan botları biraz abartıp envayi çeşidini üretmiş.Orayada bir göz atmak isterseniz linkini paylaşıyorum.

  Markası Public Desire olan bu botlar 40 pound yani yaklaşık olarak 190 lira.




Yorumlar

Popüler Yayınlar