Bu Sezonun En Modası !

                                         
Bu sezon girdiğimiz mağazalarda güpür dantelli şortlar,bluzların eteklerinin uclarından,uzun kimonaların uçlarından sarkan,kısa yeleklerin işlemelerinde bulunan güpür danteller kısacası kolaylıkla bulabileceğimiz ve bu aralar sezonun trendleri olan bu parçalar bohemian tarzının aynasıdır. Özellikle Zara'da bu sezonda tam bir boho havası hakim. Kahverengi krem tonlarındaki süet etekler yelekler dize kadar uzanan uzun uzun kimonalar,ispanyol paçalar zara'nın şu an ki askılarında.  Tabii bilindiği gibi Zara tek bir tarz çizgi ve renk üzerine yoğunlaşmıyor. Aksine herkese hitap eden kolleksiyonlar düzenliyor.Capcanlı renkler ile midi eteklerden gladyatör sandaletlere kadar geniş olan bu yelpazeyi sakın değerlendirmeden geçmeyin. 
                                          

Bu fotoğraftaki bluzda gördüğünüz üzere etek uçları güpür dantelli beyaz renkli büstüyer bu sezon hitlerinden. Botlar ve şapka ile tamamlanması ise kombine güzel bohemsi bir hava katmış.  

                                         


                                         

                                                  Bu tip kesimli yakalar bu yazın hitlerinden.
                                         

                                           Bu sezonun bir başka trendi ise baskı desenli parçalar. 
                                         


                                         

Bu yaz özellikle yakaları ve kol uçları lastikli istenildiği şekile girebilen bluzlar  rövanşta. İster iki omzunu düşürüp romantik bir havada isterseniz tek omuzlu olarak kullanabilirsiniz. Baskı desenlerden bahsetmiştim ayrıca bu sezon sokaklarda batikli bluzlar kot şortları sokakta çok göreceğiz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar